Blad igen!

seedling 3

”På Tværs”, Enhedslistens medlemsblad, udkommer igen. Bladet har været fraværende et års tid. Flere medlemmer har efterlyst det. Nu er det her igen. Vi har lavet et lille udvalg, der har påtaget os at sørge for at der kommer et blad til medlemmerne jævnligt. Udvalget består af Stig, Bent og Ebbe. Vi har brug for et medlemsblad, til oplysninger om møder og aktiviteter. Men der må også godt komme debat og politiske indlæg, med udgangspunkt i lokalafdelingen og medlemmernes aktivitet. Skriv til bladgruppen: ebberand@comxnet.dk.

Papir eller email?

Skal medlemsbladet ”På Tværs” udsendes på papir eller som email. Nogle foretrækker at få et stykke papir hånden, andre vil hellere have bladet i indbakken og undgå besværet med papir. Nogle er måske dybest set ligeglade. Elektronisk forsendelse har, om ikke andet, en stor fordel: afdelingen sparer 18 – 20 kroner pr. eksemplar til tryk og forsendelse. På den anden side vil vi fortsat lave den trykte udgave, det kan jo aldrig blive et krav at man skal bruge email for at være medlem af Enhedslisten. En del medlemmer har allerede fravalgt papirudgaven, men vi kunne godt tænke os at alle fortæller om de foretrækker papir eller email.

Giv os et praj, svar: 1. Jeg ønsker fortsat at modtage ”PÅ TVÆRS” på papir 2. Jeg er ligeglad med papir, og vil gerne alene modtage bladet elektronisk Svar til , 28 13 72 32

Skriv et svar