E-post til medlemmerne

Ledelsen sender undertiden meddelelser ud til medlemmerne. Skal man bruge ”snail-mail” (dvs brevpost med postdanmark) eller E-mail? Vi gør lidt begge dele: sender til de som vi har en e-mail- adresse på og brev til resten. Der er store fordele ved at bruge e-mail, f.eks. ville et lille brev til samtlige medlemmer af afdelingen med de ny porto-takster koste ca 1.500 kr.

Derfor sætter vi pris på at mange kan modtage email. Men vi prøver at bruge email med omtanke, dvs. vi overvejer nøje, når vi sender noget ud om det er relevant. Vi prøver at være kritiske, for at undgå at ”spamme” jer med ting der bare fylder i mailboksen.

Enhedslistens landskontor bruger også email, lidt på samme måde (landskontoret og vores kontaktperson bruger det samme adressekartotek)

Vi vil fortsat bruge brevpost, til de medlemmer der ikke har email, men hvis du har en email, men aldrig modtager noget fra Enhedslisten skyldes det måske at vi ikke kender din email. Send evt. en besked til albertslund@enhedslisten.dk.

Det samme gælder, hvis du har skiftet email-adresse eller har en gammel email, der er ”død” eller som du alligevel aldrig ser.

Medlemmers telefonnumre

Giv en besked til albertslund@enhedslisten.dk hvis du får nyt telefonnummer eller nedlægger en gammel telefon.

383806-danskere-hellere-brev-end-e-mail--

Skriv et svar